Sose tanulsz nyelvet ilyen olcsón!
2011. november 28. írta: Pekkarin

Sose tanulsz nyelvet ilyen olcsón!

November 22-től január közepéig kezdő lengyel nyelvtanfolyam várja az érdeklődőket! A Bem József Kulturális Egyesület Nádor utcai főhadiszállásán mindenki a blogon meghirdetett kedvezményes áron, 10 ezer forintért összesen 14 órát vehet igénybe. A jelentkezés a tanfolyamra az első hetekben történhet, melyet mindent héten, keddenként, 17:30-tól tartanak a Lengyel-Magyar Összetartozás nyelvtanfolyam szervezői.
 
A tanfolyamra a holnapi nap folyamán, jövő héten személyesen, e-mailben pedig a zolivid@yahoo.com –on lehet jelentkezni. Javasoljuk, hogy aki szeretne járni a tanfolyamra, az minél előbb tegye meg, jelentkezéskor pedig hivatkozzon a Lengyel-magyar blogra, hogy igénybe vehesse a kedvezményes tanfolyamdíjat.
 
Cím: Bem József Kulturális Egyesület , BP, V. kerület Nádor utca 34. , II. emelet 11-es kapucsengő. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr63419811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása