Dolgoznál Lengyelországban?
2013. július 25. írta: Pekkarin

Dolgoznál Lengyelországban?

Igyekszünk minden kedves olvasónk kérését teljesíteni, ezért most egy olyan álláshirdetést tolmácsolunk, melyet egy hazai cég adott fel lengyelországi munkavégzésre.

A járműkövetéssel és műholdas flottakövetéssel foglalkozó Jar-Kontroll Kft. lengyelországi terjeszkedéséhez keres ügyvezetőt, aki az egész folyamatot kézben tartaná és levezényelné. A vállalkozás a harmadik legnagyobb nyomkövetéssel foglalkozó cég Magyarországon.

A jelentkezőktől elsősorban a lengyel nyelv hibátlan ismeretét várják el írásban és szóban, valamint  némi iparágban való jártasság is elkél. A cég büszke fiatalos és lendületes csapatára, és bízik abban, hogy hamar megtalálja a megfelelő jelentkezőt a pozícióra. Érdeklődni a lenti elérhetőségeken lehet, de ne feledjétek: a lengyel nyelvtudás nélkülözhetetlen!

Kapcsolattartó:

Keller Antal
antal.keller@jarkon.hu
+36303326068

www.jarkon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr175426078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása