A Holokauszt egy zsidó találmány
2010. február 02. írta: El Polako

A Holokauszt egy zsidó találmány

Tadeusz Pieronek, Lengyelország egyik legbefolyásosabb püspöke, egy olasz internetes oldalnak azt találta mondani, hogy a Holokauszt egy zsidó találmány volt. Szerinte kiforgatták a szavait.

"A Holokauszt, tulajdonképpen egy zsidó találmány.Olyasmi, mintha egy napot jelölnénk ki a kommunimus áldozatainak emlékezésül, a katolikus, és keresztény emberek tömeges megkínzásáért.

Megjegyzésével zsidók millióit háborította fel világszerte.A püspök szerint ugyanis a Holokauszt egy gyakran használt fegyver Izrael kezében. Krakkó püspöke azt mondta: "Kétségtelen, hogy a kivégzettek száma jelentős a zsidők származásúakat illetően, de nem szabad elfeledni, hogy koncentrációs táborokban nagyon sok lengyel, cigány, olasz, vagy keresztény vesztette életét."
 


"Ennek ellenére, csak a zsidókról hallunk, nem másért, hanem az izraeli nyomás eredményeképpen, melyet a gazdasági-, és médiakapcsolataikon keresztül gyakorolnak, és ehhez feltétel nélküli segítséget biztosít az Egyesült Államok. Ez egyfajta arroganciát képvisel, amit én elviselhetetlennek tartok."


A püspök izrael gázai műveleteivel kapcsolatban is véleményét fejezte ki.

"A gázai képeket nézegetve elmondhatjuk, hogy semmibe veszik a palesztinok emberi jogait, az erőszakos kitelepítések során úgy bánnak velük, mint az állatokkal. Legyen meg ő nekik is az  emlékezés napja ezekről a szörnyű eseményekről."

 

Forrás: PAP

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr321724134

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Grammar nazi 2010.02.25. 23:26:00

A holokausztot tagadni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem. Az MSZMP-n ne múljon, csak benyomták a holokauszt-tagadás büntetését célzó törvénymódosítást, az indexes "holokamu" cikk alapján „aki nagy nyilváno...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stylishly 2010.02.26. 14:42:21

Magyar vagyok. De jobb lett volna, ha Lengyelnek születek...

Blurey 2010.03.12. 15:04:20

[url]http://szeszkgyulablogja.blogspot.com/2010/03/peldakepunk-legyen-izrael.html[url]
süti beállítások módosítása