Lengyel-magyar két jóbarát, együtt eszi a Korált?
2008. május 27. írta: El Polako

Lengyel-magyar két jóbarát, együtt eszi a Korált?

Talán nem újdonság senki számára sem a Koral jégkrémcsalád.Picit alatta van a "nagy márkák"  árainak, és lehet, hogy még a Bocinál is finomabb.Azt viszont kevesen tudják, hogy egy lengyel márkáról van szó, amely tavaly még érthetelen módón egy szerb modellel volt népszerűsítve.

Idén kissé gondolkodtak a lengyelek(lehet megittak egy Borsodit?), és már a hazai génállományt vetik be a Koral jégkrémek népszerűsítésére.A reklámspotban látható hölgy nem más, mint a lengyelek Paris Hiltonja, aki otthon szintén inkább kinézetével, és a bulvármédiában elért botrányaival (csók egy lánynak egy klippben, mellműtét stb.) lett híres.Zenekarával, a "Virgin" névre hallgató "No doubt" imitációval már pár éve tini lányok ezreit hozzák lázba odahaza.No persze, a Doda alkotott némi "maradandót", ez lentebb látható "Szansa" című számban érzékelhető is.

Itthon egyelőre posztereken szerepel a hölgy.A külföldön még ismeretlen cicababa előfordulhat, hogy ezzel az alakításával lopja bele magát majd a zenei életbe...mert igen, igen!Ő angolul is tud!

Szóval ime a videó(k):

Az első a csehek számára készült reklám.



A másik, rövidebb spot:




És a "Szansa" (ejtsd:sansza) című szám, melynek végén elcsattan az a bizonyos csók.Lehet gondolkodni itthon ezt ki fogja elsütni?:)

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr49490058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SON VENUTO 2008.05.27. 20:21:32

örülök , hogy kezd lenni valami . Sokat csak sok vonz , ezért javallom , kukkants bele a www.gportal.hu/portal/dwabratanki--ba , a polonia.hu--ba , a torzsasztal.hu--n belül :
a R.I.L.A.K. , aztán ugyanott az UNITRA -- lengyel szerelem nevűbe , a Lengyelország kultúrhegemónba , a Lengyel--magyar barátság vége? nevűbe és a Lengyelország nevűbe , adott esetben a LENGYELORSZÁGba . Pozdrawionka !

El Polako 2008.05.27. 20:46:17

Köszönöm!Nekem is az nemtitkolt célom, hogy olyanok és érdeklődjenek a téma iránt, akik nem a történelmi okok miatt hisznek ebben!
süti beállítások módosítása