Minden idők legjobb reklámja
2010. január 04. írta: El Polako

Minden idők legjobb reklámja

Minden idők egy legjobb reklámfilmje. Ez az amit az embernek sokszor kell megnéznie, hogy megunja.

A lengyel Millenium Bank úgy döntött felkéri a Zakopower együttest, hogy írjon egy számot a otthonról. Mármint, hogy mit is jelent az "otthon". Az alapvetően lengyel népzenét játszó zenekar így elkészítette az "Udomowieni" c. számot, mely direkt fordításban a "háziasítást" jelenti. A Zakopower ismerős lehet azok számára akik már jártak Zakopanéban síelni, a város ugyanis büszke nótás lelkü szülötteire. A "Zako" előtag is innen jön, a Zakopower lényegébe a lengyel hegyi népzenét vegyíti a modernebb zenével.

A Millenium Bank egy mesteri számhoz, egy videoklipnek megfelelő reklámot készítetett, mellyel nem lehet betelni. A felvételek többsége Varsóban készült,. illetve a varsói felhőkarcolók tetején.Jó lett.Szerintünk.

És íme a teljes szám ínyenceknek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr71645563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vontod75 2010.01.27. 23:39:29

Már a rock és a népzene kombinációja is jó ajánló levél egy együttesnek. Nade, ahogy a gyöngyhajú lányt előadják végképp szimpatikussá teszi ezt a bandát.

Ez a reklám pedig tényleg jól sikerült.
Fura kicsit látni egy KK-európai fővárosban felhőkarcolókat.

El Polako 2010.01.31. 21:12:20

@vontod75:

Három éve Krakkóban adták elő szilveszterkor.Én akkor azt csak TV-ben láttam, de nagyon elérzékenyültem.Egy franciának, vagy olasznak nem nagy kunszt, hogyha más nemzetek éneklik a dalaikat, de nekünk, magyaroknak az..
süti beállítások módosítása