Egy bátor ország, egy bátor asszony-H1N1
2009. november 12. írta: El Polako

Egy bátor ország, egy bátor asszony-H1N1

Hétfőn a lengyel egészségügyi miniszterasszony a TVN24 élő adásában bejelentette, hogy országa nem fog sertésinfluenza elleni tömeges védőoltás-programot végrehajtani. Véleménye szerint Lengyelország a vakcina alkalmazására vonatkozó döntését a klinikai tesztek adatai alapján hozná meg, de ilyen adatok, melyek megbízhatóak lennének, nem állnak rendelkezésre.

„Minden kormány felelős polgárai jólétéért és egészségéért, felelős azért, hogy gyógyulást és biztonságos gyógyszereket ajánljon nekik. Mostanáig egyetlen cég, akivel tárgyaltunk sem volt képes a számunkra legfontosabb dolgot biztosítani, vagyis az oltás biztonságos voltára utaló bizonyítékokat, hogy az oltás nem fog mellékhatásokat kiváltani...”

tovább>>>

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr321519643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Csabai 2009.11.14. 00:46:28

Tiszteletem Mindenkinek!
Mielőtt bármiről is beszélünk az A/H1N1-ről, előbb beszéljünk a lényegről, miről is van szó? Minden magyarázatot, mint kutató leírtam már áprilisban, ajánlatos az alábbi linken
www.gmrgroup.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=155:sertesinfluenza-ah1n1&catid=20&Itemid=12
elolvasni. Ha nem megy a www.gmrgroup.eu főoldalán megtekinthető!
Mindenkinek további jó egészséget kivánok! Dr. Csabai Zsolt Ph.D.

kókuszosvarázs · http://www.pallas70.hu/marketing-kepzes.php 2009.12.07. 12:03:45

Az őszinteség sokkólósága igen sokszor a legjobb politika. Itthon is elkezdhetnék már...
süti beállítások módosítása