Ezt azért talán mégsem kellett volna...
2010. december 02. írta: El Polako

Ezt azért talán mégsem kellett volna...

Nem igazán szép dolog a lengyel főkonzulátus őrbódéjának az ablakát beverni debreceni futballistaként, pláne nem, ha abban őr is van....Mit érdemel Kabát Péter? Talán egy atyai pofont.

Nem szeretném, ha valaki azt hinné, hogy mindenből nemzeti ügyet csinálok, de rigolyám, hogy nem tűrom a lengyelekkel szembeni lenézést, lekezelést, vagy bármilyen  "nem pozitívnak" mondható viselkedést- elsősorban honfitársaim, azaz a magyarok részéről. Az amit a három labdarúgó tett, egy teljesen fölösleges hiszti, mely rossz színben tünteti fel a magyarokat. A viselkedés elfogadhatatlan, és főleg az a sokkoló, hogy ezt a DVSC focistái tették, nem az esetleg a felmérgesült fanok. De hogy is  volt ez a hivatalos közlemény szerint?

A Metaliszt Harkiv elleni Európa Liga-csoportmérkőzés után a DVSC három játékosa - Kabát Péter, Laczkó Zsolt és Szakály Péter - az elrendelt takarodó után elhagyta a csapat szálláshelyét, és sétálni indult a városba. Séta közben Kabát Péter megütötte a lengyel nagykövetség előtt álló őrbódé oldalát, melynek üvege elrepedt. Az őrbódéban tartózkodó őrök intézkedtek a játékosokkal szemben: 120 euró pénzbírságot kellett fizetniük, ezt követően távozhattak a helyszínről. A haon.hu-n megjelent, hogy a csapat szálláshelyén is történt rendbontás. A Kabát Péter és Laczkó Zsolt által lakott szobában valóban megsérült néhány berendezési tárgy, amelyek értékét a játékosok megtérítették

 

Veszíteni tudni kell, még akkor is, ha az ember úgy érzi, kibabrált vele a sors. Az, hogy a Debrecen vereséggel fejezte be az ukrajnai meccset szomorú, ám még szomorúbb, hogy egy ilyen incidens híre kerül napvilágra mind Ukrajnában, mind pedig idehaza, és nem utolsó sorban Lengyelországban.

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr912489528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása