Doda tv felvételen tolja le a gatyáját
2010. február 09. írta: El Polako

Doda tv felvételen tolja le a gatyáját

Ha letolja a nadrágját az nem véletlenül történik. Na, de kit zavar, ha egy szöszi büszke a testére. Mindig és mindenhol.

Dodát, a lengyel Virgin énekesnőjét folyton-folyvást meztelenkedésen kapni. Ha nem saját videóklippjében hempereg, akkor tv studiókban mutat meg magából mindig egy kicsivel többet, mint amennyit megszokhattunk. Persze téves lenne az az elképzelés, hogy van tovább. Mert nincs. Pár éve a lengyel Playboy kiadásán is túlesett.

És, hogy mi honnan ismerhetjük?Tavaly , a lengyel Koral jégrémek szóróanyagain, és plakátjain díszelgett az üdvöske. Gondoltuk volna? A lengyelmagyar blog, ennek szentelte első bejegyzését. Nem cél, hogy túl tegyünk a Blikk, és az ehhez hasonló magazinokon, de aki egy kicsit is szeretné megismerni milyen a lengyel showbiznisz, ne felejtse el megnézni ezt a videót. Doda megmutatja az intim tetoválását.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr861743953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása