Segítsetek!
2014. június 03. írta: Pekkarin

Segítsetek!

Drága olvasóim! Az elmúlt években lehetőségeimhez mérten igyekeztem minden kérdést megválaszolni, amit e-mailben feltettetek. Most eljött az idő, hogy egy aprócska segítséget kérjek tőletek cserébe: keresek budapesti, anyanyelvi lengyel nyelvtanárt, aki legalább angolul beszél és hajlandó engem hosszútávon elvállalni, hogy megtanuljak lengyelül! Ha tudtok ilyet, akkor az aranyipeter@hotmail.com e-mail címre küldjetek valami életjelet róla, hogy fel tudjam venni vele a kapcsolatot!

peter_aranyi_2014.jpg

Dear Readers! As a chief editor of the Polish-Hungarian friendship blog i'm looking for a Polish language teacher who speak at least English, lives in Budapest and own free time to educate me for Polish for medium level. If you know someone please send her/his contact to my e-mail: aranyipeter@hotmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr56261555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása