Magyar Varsó
2013. november 05. írta: gabrysia

Magyar Varsó

Węgierska Warszawa - Magyar Varsó címmel nyílt szabadtéri kiállítás Varsó belvárosában, a H.C. Hoover téren október 18.-án. A kiállítás létrejötte annak a testvérvárosi megállapodásnak köszönhető, amelyet a magyar és a lengyel főváros belvárosi kerületei, név szerint I. kerület, Budavár és Śródmieście kötött 2012 májusában.

20131102_134924.jpg

A kiállítás a Varsóban fellelhető magyar emlékeket kívánja bemutatni időrendi sorrendben, pontos részletességgel, lengyel-magyar-angol nyelven. Az ötletgazda a lengyel fél, a kivitelező egy magyar cég, a kiállítást májustól októberig az I. kerületben lehetett megtekinteni, Varsóban pedig egészen 2014 áprilisáig lesz látható. További részletek, érdekességek a http://magyarvarso.eu/ honlapon találhatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr875616704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása