Gosia: szőke lengyel ciklon
2010. január 31. írta: El Polako

Gosia: szőke lengyel ciklon

A lengyel-magyar blog szerzői régóta fantáziálgatnak erről-arról. Gosia, a szőke  lány éppen csak egy darabja ennek. Amíg el nem áruljuk a titkos tervünket, addig nézzétek meg a legújabb klipjét.Nem fogjátok megbánni.

Napról-napra ömlik ránk az amerikai kultúrhulladék, és lassan ugyanez elmondható az európaról is amely válogatatlanul kerül TV csatornáinkon adásba, vagy szorul be a rádió egy-egy hírműsora közé, lengyelország zenéi azonban még mindig messzire elkerülik a napi médiánkat. Ezért jár az ejnye-bejnye, hiszen testvér népről van szó.

Gosia Andrejewiczet most nem mutatjuk be részletekig menően, mert ezt már megtették előttünk, azonban most elsőként szeretnék a magyar közönség elé tárni legújabb dalát, mely Gosiához híven ismét egy kicsit rezignált, ismét egy kicsit giccses, de valahogy mégis megérint. A madárcsicsergésre emlékeztető lengyel nyelv lenne az?Vagy csupán az Gosia édes-fájdalmas őzike hangja tenné?Nehéz ezt megmagyarázni, és talán ez az a pont ahol a szubjektivitás kezdődik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr461718104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása